Edita Juchneviciute är mitt namn och jag älskar att inspirera samt hjälpa andra medmänniskor att skapa bättre hälsa och välbefinnande samt att göra små och stora steg i hälsofrämjande förändringar. Har även ett stort intresse av hälsosam kost och livsstil.
Naturmedicin var en stor del av hela mitt liv tack vare att min mormor och mamma delade med sig av sina kunskaper och jag lärde mig mycket om naturens läkande kraft redan i tidig ålder.

Mitt djupa intresse för naturliga metoder samt kombinerat med en önskan att främja hälsan och harmoni i livet ledde till att jag så småningom utbildade mig till diplomerad Zonterapeut, Akupressör, Reiki och Accessbars healing terapeut, Yoga lärare, Gong mästare, Koreansk hand-akupunktur samt läste kurser inom hälsopsykologi på Lunds universitet.


I den akademiska världen hade jag tidigare valt att studera psykologi vilket nu blev ett viktigt komplement inom de terapeutiska områden där jag idag verkar. Idag jobbar jag som yogalärare och terapeut i både Lund och Malmö.

Certifikat / Utbildningar

·        Reiki healing, 2002

·        Access Bars, 2009

·        Yinyoga lärare utbildning hos Camilla och Todd Grube som är elever av Paulie Zink och gav mig inspiration till att börja leda egna yinyoga klasser,2012

·        Diplomerad Zonterapeut, KomplementärMedicinska Högskolan, 2013

·        YinYogainstruktör, YinYoga Stockholm – Wisdom Works AB, Magdalena Mecweld, 2016

·        Gong Master Training led by Don Conreaux, Aidan McIntyre and other guest teachers UK, 2018

·        Kraniosakral terapi , 2022

Har genomgått följande påbyggnads utbildningar för diplomerade zonterapeuter:

·        Zonterapi för gravida med Mauricio Kruchik där hon lärde sig olika tekniker att minska besvärr som uppkommer under graviditeten, t.ex. förstoppningar, svulnander mm, 2015

·        Orthopedic reflexology, reflexology Academy, level 1, London, 2015

·        Orthopedic reflexology, reflexology Academy, level 2, London, 201

·        Zonterapi- lymfdänage kurs där man genom punkter på foten påverkar lymfan, Dublin, 2016 Det är en prisbelönt zonterapeutisk teknik som fokuserar på att stimulera lymfatiska reflexer på fötterna. Syftet är att orsaka en effekt på det lymfatiska systemet i kroppen. Det är en unik sekvens som har forskats på och utvecklats av Sally Kay, England.

·        Reflexology with Hanne Marguardt,  London, 2016 och 2017 Hanne Marquardt  är en av de ledande zonterapeuterna i världen och som har över 60 års erfarenhet. Hon har utbildat många läkare, sjuksköterskor och sjukgymnaster inom zonterapi, främst i Tyskland men också i andra länder bland annat i Armenia.

·        Europeiska konferensen för zonterapeuter 2016, med tema ”The Golden Year Reflexology steps to Healthy Ageing” där lärde olika tekniker hur man bibehåller hälsan och vitaliteten under livets gång.

·        Nerve reflexology, Touchpoint acdemy, Köopenhamn, 2017

·        Reflexology about respiration, Touchpoint academy, Köpenhamn, 2017

·        Reflexolofy for stress –A key to Heatlth & Wholeness, London, Reflexology Academy, London2019

·        Reflexology for the treatment of Pain, Part I The Kruchik Institute of Specialized reflexology, 2020.

·        Reflexology for the treatment of Pain, Fibromyalgia & Autoimmune diseases, The Kruchik Institute of Specialized reflexology, 2020

·        Just nu studerar jag ansikts-zonterapi för Lone Sörensen